igorblogt

igorblogt

Hier staan veelal persoonlijke verhalen.

Ik ben ook behoorlijk actief op Twitter: kijk maar.
En heb zelfs een website: www.igorwijnker.nl

De Grote KERSTSHOW

berichten uit de showbizzGeplaatst door Igor Wijnker di, december 20, 2016 11:30:40

GROTE KERSTSHOW IN CAFÉ NEUSHOORN


Foto, gemaakt tijdens een try out in Zottegem (België), vlnr enige kindfiguranten, de kerstman, De Jonge Boschfazant, Meindert Talma, Igor Wijnker en De Kesanova.


Ik durf gerust mijn handen in het vuur te steken voor mijn collega's, maar laat ik voor mezelf spreken: voor de laatste show van het jaar trek ik nog één keer alles uit de kast voor een heuse KERSTSHOW donderdag a.s.. Weliswaar niet de kleren van Rocky Kamminga, die schijnt deze kerstdagen nogal druk te zijn met allerlei schnabbels. Een anonieme tipgever attendeerde ons daarop en stuurde een filmpje waarop Rocky in een verrassende rol is te zien.

EEN AUTOBIOGRAFISCH LICHT-EROTISCH HANDBALVERHAAL
De prestaties -afgelopen week- van de Nederlandse handbalvrouwen voerden mij terug naar m'n jeugd. Mijn vader was toen korte tijd coach van een meiden handbalteam (16-18 jaar) en ik aanschouwde dat als jongetje (van ca. 7 jaar) vanaf de zijlijn. Tot die meiden een weekeinde bij ons kwamen logeren.

DE AVONDEN
Hét boek voor de laatste dagen van het jaar komt ook nog even voorbij. In de vorm van het lied De Avonden dat ik binnenkort in een studio opneem, maar in Café Neushoorn even live -met clip- zal performen.

KIJK- & HOORSPEL (SLOT- EN KERST-AFLEVERING)
Verder een extra lange, meeslepende en zinderende & -gevende slotaflevering van het kijk- en hoorspel.

…. VOOR HET GOEDE DOEL
En me verbazend over al die moeite die mensen tegenwoordig voor het goede doel doen (emmers ijswater over jezelf leegstorten, 6x een berg op fietsen, jezelf een week laten opsluiten in een glazen kooi met kutmuziek en zonder eten), heb ik een gevoelig liedje gemaakt. Over een veel prettigere activiteit die we voor het goede doel kunnen doen.
Mijn grote KERSTwens is om het samen te zingen met de fans van Sandra van Nieuwland die na het concert in de grote zaal massaal naar het café komen.

  • Reacties(0)//deblogger.igorwijnker.nl/#post330