igorblogt

igorblogt

Hier staan veelal persoonlijke verhalen.

Ik ben ook behoorlijk actief op Twitter: kijk maar.
En heb zelfs een website: www.igorwijnker.nl

Nieuw boek in de maak

MuziekverhalenGeplaatst door Igor Wijnker za, januari 30, 2016 15:41:23

Het werd weer ‘ns tijd voor een nieuw boek, vond ik. Over een onderwerp dat mij zeer na aan het hart ligt en waar de mooiste verhalen voor het oprapen liggen: de Groningse muziekwereld.

Een boek over muziek? Ja, maar vooral een boek over mensen. Geschreven met het fijne pennetje dat je van mij gewend bent. (Ja, over die laatste zin twijfelde ik ook, maar in een reclame moet je soms even een onbescheiden toon aanslaan).

Waar was ik? Oh ja, het boek. Het wordt een mooie uitgave, met foto’s en zelfs verrijkt met audio-portretten en -reportages.

Komend jaar zal ik –weliswaar met alle liefde- een ongezonde hoeveelheid tijd, energie en spaargeld in dit project stoppen. Zodat het over een jaar feestelijk kan worden gepresenteerd.

Als je nu denkt “dat boek wil ik dan wel hebben” dan kun je nu al een goede daad verrichten door het vooraf te bestellen. Het geeft je straks een prachtig document en de rest van dit jaar een goed gevoel.

Ik klink nu een beetje als een bedelaar, maar in werkelijkheid ben ik een crowdfunder of –vinder. Klinkt al veel beter hè?

Enfin, click maar even op de link dan wordt het haarfijn uitgelegd: de link

  • Reacties(0)//deblogger.igorwijnker.nl/#post311