igorblogt

igorblogt

Hier staan veelal persoonlijke verhalen.

Ik ben ook behoorlijk actief op Twitter: kijk maar.
En heb zelfs een website: www.igorwijnker.nl

Tour-nieuws

Dagelijks levenGeplaatst door Igor Wijnker do, juli 02, 2015 22:03:55

Laten we wel wezen: als je anno 2015 als stad, dorp, buurt of straat nóg geen festival organiseert en niet minstens Kensington, Alain Clark of Chef Special op de poster hebt staan dan ben je toch echt wel heel raar bezig.

Het popfestival is een modieus ding waar je soms je vraagtekens bij kunt zetten. Maar het is voor ons artiesten toch ook de oogsttijd. Een paar maanden welverdiend keihard cashen na een x-aantal maanden best wel hard werken.

Na jaren de wereld over te hebben gereisd als bejubeld artiest kwam onlangs het keiharde besef dat er belangrijker zaken zijn op de wereld: de familie. Dus besloot ik mijn zomertour dit jaar te beperken tot een week en twee provincies, te weten Groningen en Drenthe. En -indien mogelijk- mijn familie mee te nemen op tour. In Dwingelo gaan we lekker kamperen met het gezin, terwijl pappa tussen de bedrijven door de blaren op zijn vingers speelt en de poliepen op zijn stembanden zingt.

Ik weet dat deze mededeling als een vuistslag zal landen op de gezichten van mijn fans –met name in de andere tien provincies. En de andere circa 193 landen. Maar ik hoop, nee ik wéét dat jullie begrip hebben voor mijn keuze. Bovendien kunnen jullie me dus nog wel even aan het werk zien (zie bovenstaand affiche) voor ik mij wijd aan mijn gezin. En de verbouwing van onze keuken.  • Reacties(0)//deblogger.igorwijnker.nl/#post302